NUPO kender de fleste efterhånden, det er en sund måltidserstatning til folk der søger mod et vedvarende vægttab – noget mange danskere efterhånden gør, ovenpå den kalorietunge jule- og nytårstid. 

Måltidserstatninger har dog et par NB\’er som de fleste bør være klar over, før de begynder at substituere alt sit madindtag med det. 

 1. Det er ikke en måltidserstatning, det er et supplement.
  Indtager du kun kost i flydende form gælder den gyldne regel – hvad der kommer ind, må og så komme ud – og flydende kost er sjældent ligeså fiberigt som musli/fuldkornsbrød/nødder og så videre. Jagter du ikke en flydende kost- og tarmflora, bør du huske at supplere det med \’rigtigt\’ mad. 
 2. Du bør bruge NUPO når du er på farten, det er en omgang hurtig benzin til din krop
  … som både gavner dig fysisk og mentalt. Er vi udkørte oppe i hovederne og synes at alting virker utroligt uoverkueligt er det oftest fordi, at der er en utrolig simpel vitaminmangel eller mineralmangel bag. NUPO er fyldt med begge, plus protein, fedt og kulhydrater der fungerer som et sundt alternativ til \’den hurtige sandwich\’ eller andre snacks. 
 3. Flere er ikke nødvendigvis lig med bedre resultater
  Det er utroligt at det overhovedet bør nævnes, når man har det gamle ordsprog \’alting med måde\’ i baghovedet. Uanset hvad du gør i livet, om det er kakaomælk, proteinsupplementer eller kage for den sags skyld er chancerne at hvis din krop får mere end hvad den har behov for, at det så ikke stopper med at være sundt. Alt er usundt for din krop, hvis du indtager det i uanede mængder – salt kan slå dig ihjel, ikke at NUPO kan det, men forståelse findes ofte i ekstremerne. 
 4. Der er ingenting der kan erstatte sund og nærende kost af gode råvarer
  Ligeså fedt som du synes det kan være at køre i en god bil, ligeså fedt synes din krop det er, at få gode råvarer der ikke er sprøjtet, processeret og smidt igennem alt muligt, før det rammer din mave.

  Den gyldne regel indenfor vægttab er at fitnesssupplementer, som eksempelvis NUPO, er noget du spiser mellem måltiderne, altså imellem dine gode og nærende måltider, lavet af rigtige grøntsager.

 5. NUPO er fitnessvægttabssupplement nr. 1 til folk der søger et vægttab.
  Fordi det netop er en lav kcal drik der holder dig kørende og næringsmæssigt tilfredstillet og vigtigst af alt mæt, efter en hård cardiotræning eller styrketræning.