Der er efterhånden kommet større og større fokus på sex i det fri, selvom du måske ikke skulle tro det. Denne fetich er blevet båret over vandet fra England hvor det startede som et begreb der hed dogging fun der dækkede over fremmede elskere der mødtes når de var ude og gå tur med hunden. 

Dette begreb er, takket været internettet, kommet til Danmark og resten af verdenen på utrolig kort tid. Der springer dogging forummer op i de fleste lande verdenen over, og nu kan fans af fænomenet mødes med fremmed mennesker på naturskønne steder i hele verdenen! 

Men hvis man jokker i spinanten kan man i værste tilfælde komme til at sidde i fængsel i helt op til fire år – det er vel det med spændingen der gør nogle mennesker lidt ekstra kåd. Hvis du gerne vil udenfor og have sex, men du ikke under nogen som helst omstændigheder har tænkt dig at bruge op til fire år bag tremmer eller betale en stor bøde, så kan du med fordel læse videre.

Sex i det fri og lovgivning

Det er overhovedet ikke ulovligt at dyrke sex i det fri, basta. Der er dog et par retningslinjer om blufærdighed og uanstændig opførsel som man skal kende, før at man kan gøre det helt lovligt. Den første lyder sådan her

Blufærdighedsloven

Også kaldet Straffelovens § 232, den går sådan her
Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.

Det er denne lov, der i værste fald kan bure dig inde. Sørg derfor altid for at ikke være til gene for nogen, når du er ude for at have det sjovt i det fri. 

Derudover er der også Normalpolitivedtægtens § 5, den lyder således
Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Denne regel lægger op til at du bør, hvis du absolut skal have sex i en skov, at gå så langt ind i skoven som du kan, langt væk fra stier og andre veje, hvor der kunne finde på at komme folk. Sidst er det værd at huske på naturstyrelsen ord – hvis du skal have sex i det fri, og gerne vil blive ved med at have det, så ryd op efter dig selv!