De fleste af os kender det med, at der kommer en ekstra regning lige når det passer allerdårligst eller der kommer et rigtig godt tilbud på noget du har ønsket dig i rigtig lang tid og du har ingen penge her og nu. Her er et online lån en god ide at overveje, da du har pengene indenfor få timer. Det kunne f.eks. være på mitkviklaan.dk

Start med at lægge et budget

Hvis du overvejer at tage et lån er det en god ide at starte med at få et overblik over din økonomi og finde ud af hvor hurtigt du kan tilbage betale lånet. Jo hurtigere du kan betale jo billigere vil det blive for dig. Husk at sikre at det står i betingelserne at det er muligt. Det er forskellen på dine indtægter og udgifter du skal finde. Har du aldrig lagt et budget før, så få en ven til at hjælpe dig og ellers er der mange gode skabeloner på nettet, der kan hjælpe dig. Husk at det er det færreste, der kan gå i månedsvis uden at have penge til andet end udgifter. Så husk at der skal være lidt luft i budgettet til f.eks. en kop kaffe.

Hvad er der af krav til et lån

Et kviklån er kendetegnet ved at der ikke er ret mange krav, med mindre at du står i RKI. Det er stadig muligt at låne men så vil det bero på en individuel vurdering.

Et af de krav der er, er at du skal have et NemId. Har du ikke et NemID kan du ikke underskrive en låneansøgning og kan ikke låne. Noget andet er at du skal have en aktiv mailadresse. Den skal bruges til at modtage dit lånetilbud. De sidste krav er at du skal være myndig og over 18 år og så skal du have en folkeregisteradresse i Danmark. Opfylder du disse få krav vil du som udgangspunkt få et lånetilbud. Har du ansøgt om et større beløb, kan du blive bedt om at dokumentere at du har en indtægt. Det kan du gøre ved at vedlægge lønsedler. De fleste kviklån har en kort løbetid. Max et år men ofte kun et par måneder.  

 

Sponsoreret af:

speak.globalKrizo.ioAdasense.dkAgenci.dkAalandcafe.dkHolgerkjensen.dkDealhaus.dkSkovbohjort.dkPhelix.dkDukeofdenmark.dkJsprofilm.dkYummiiyummii.dkWebrush.dk, SEO analyse, k-1.dk

 

Lånesider

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk