Der er få ting der bringer os danskere sammen om at begrave stridsøksen end god gammeldags hygge. I midten at kampens hede er det oftest værd at spørge sig selv om, om det virkelig er det værd. Hvis det ikke er det værd (hvilket det sjældent er) så handler det også om at stoppe med at være mod hinanden og begynde at være på hold igen.

Men hvis du mangler nogle holdsport aktiviteter for par, så kan du finde et par gode eksempler herunder, der om ikke andet nok skal sikre at i har uforstyrret tid sammen, til at hygge om hinanden.

Tag på en vandretur

Det er sådan set ligemeget om det er en weekend tur rundt i det ganske danske land, eller om det er flere måneder i Himalaya – vandreture ryster folk sammen. For det første kræver det sin mand/kvinde at rent faktisk komme ordentligt i gang med at gå, næst er der alt hyggen når man så er færdig med at gå for dagen. 

Når selve vandredagen er ovre begynder, i min optik, den hyggeligste del af vandredagen – nemlig aftenen! Om aftenen gør man alt fra at sludre med andre der også er på tur til at lave mad over bål og hygge med spil og en sludder for en sladder – ingen mobiltelefoner, ingen larm og ingen krig (det er i for trætte til)

Hvis i ikke er udendørsmennesker

Så er der heldigvis stadig en lang række aktiviteter i kan kaste jer ud i. Det er det helt klassiske spaophold der både er en god måde at komme tæt på hinanden på, men også at stresse af.

Der er nemlig alt for mange danskere der går og småstresser i hverdagen og det er virkelig ikke godt for noget i sidste ende. Det gør vores muskler mere opspændte, os mere irriteret og får folk omkring os til at gå på tæer. 

Ved lige at tage en uges tid ud af kaldenderen og bruge den på at hygge med din bedre halvdel, er i sikret at få alt den stress der har ophobet sig helt ud af kroppen – måske i til og med får hygget lidt om hinanden på turen også – spa ophold er i hvertfald kendt for at gøre et eller andet godt ved par forholdet, det er vel i sidste ende derfor det er en så populær kæresteting at gøre – og så er lidt wellness heller aldrig til at klage over.