Vær dig selv, når du spiller poker. Har du hørt det før? Det har du sikkert.

Det handler i bund og grund om at vi som mennesker har tendens til at efterligne noget, som vi har set, at andre er gode til. Men fordi andre er gode til det betyder det ikke, at vi også er det. Find din egen stil, dine egne metoder og hold dig til dem. Hvis du er en erfaren spiller har du set andres tricks, som du ville ønske at du også kunne beherske. Men du er dig, og de er dem, så find din egen stil. Så når du sidder og ser World Series of Poker på tv, kan man let blive begejstret og forbavset over, hvordan de lykkes poker spillerne at vinde hænder ved at bluffe eller kunne gennemskue andre, der bluffer.

Men det er også ”film-trick”, det er en del af at få dig, som seer, til at misunde og have lyst til at efterligne noget, som kun sker meget sjældent. Poker er skuespil, penge, intriger. Men det er også tunge tanker, strategiske vurderinger og teoretisk tankespind. Så find din egen stil, hold fast og øv dig i dine egne metoder for at bluffe og vinde Pokerstars bonuskode.

 

Udover spillets regler, din egen formåen og din økonomi skal du lære og vide noget om følelser. Man kan godt kalde poker for følelsernes spil. Fordi dem skal du simpelthen kunne styre (læs: undertrykke på en god måde) når du spiller poker. Man kan ikke spille poker uden også at prøve at tabe, det man selv synes er en rigtig god hånd. Og når det sker, ja, så skal man kunne kontrollere sin reaktion, holde hovedet koldt så det ikke går ud over de næste træk. Det må heller ikke gå ud over dit humør – hvis dit humør er dårligt tænker du nok ikke klart og strategisk også er du på den. Hvis du går hen og er så uheldig at du taber en masse penge, er det ikke anbefalelsesværdigt at gå op i indsats eller sætte sig foran skærmen eller ved pokerbordet igen dagen efter. Det gode råd her at holde dig fra spillet indtil du mener, at du styrer spillet, i stedet for at det er spillet, der styrer dig. Ta’ ’det sure med det søde, livet går op og ned, og det vil du også opleve når du spiller poker, uanset om det er hjemme eller ude.