Når man endelig får taget beslutningen om at sælge det ur som man alligevel aldrig får brugt, kan det være svært at overskue præcis hvordan det skal gøres, og derfor ender det også ofte ud i at man simpelthen ikke får det gjort. Man får tit tanken om at det hele er lidt for besværligt, og så skal man ned og have det vurderet og det er egentlig ikke helt vigtigt nok til at tage de skridt for at få det solgt. Og til sidst ender dit ur med bare at stå og trække støv og gøre dig irretabel hver gang du kommer til at kigge på det.

Derfor bliver det nu muligt for dig at sælge dit ur online. Du får det vurderet helt uforpligtende, og det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og læse mere lige her.

Det er en stor fordel at sælge dit ur her, af flere årsager. For det første får dit ur en professionel vurdering og derved bliver prisen sat udfra den udbud og efterspørgsel der er lige nu. Det svinger hele tiden, og det er derfor svært for folk der ikke er inde i branchen at fastsætte en ordentlig pris. Det er jo ikke fedt at sælge den for alt for lidt, og heller ikke at du sætter prisen så højt at ingen vil købe det. 

En anden stor fordel er at du kan føle dig tryg. Du kommer ikke til at sidde i en situation hvor du skal forhandle med en privat person (som du højst sandsynligt har fundet kontakt til via internettet). I disse situationer kan det nemlig være ekstremt ubehageligt og man ved egentlig aldrig om man kan stole på den person. Og det er jo ikke sjældent set at folk får snydt hinanden når man handler online på den måde. Den utryghed slipper du helt for ved at vælge en autoriseret forhandler som det du finder hos strakssalg.

Det korte og det lange er at du ved at benytte dig af en autoriseret forhandler lægger ansvaret over på nogle som du rent faktisk ved har styr på det. De har prøvet det rigtig mange gange før, og har en meget større erfaring indenfor køb og salg end du selv har. Ved at komme et skridt nærmere dit salg, skal du udfylde den online ansøgning som du kan komme direkte ind til ved at følge dette link sælg dit ur.