Det er de færrest af os der ikke har glemt et eller andet før vi skulle afsted engang og stået der, halvvejs omme på den anden siden af jordkloden og bandet og svovlet omkring at hvis man nu bare havde husket det og det, så havde turen bare været meget nemmere.

Det er en del af bare at være menneske, vi glemmer af og til, men hvis man står og stirrer ud mod en længere rejse kan det godt være lige den smule ekstra irriterende at glemme noget (såsom kontaktlinserne). Derfor er der også lavet et hav af forskellige huskelister du kan finde online der skribler alt ned fra \’sidste uges pressemeddelelse\’ til \’rene underbukser og sokker\’ – nogle mere brugbare end andre.

Hvis du gerne vil have et par lidt mere utraditionelle ting at huske, så kan du med fordel læse videre. At rejse i længere tid indebærer nemlig mange forskellige uforudsete ting som bare ville have været lidt nemmere at ordne, hvis man havde forberedt sig hjemme fra.

Har du styr på dine apps?

En af de første ting du bliver nød til at erkende hvis du skal ud og rejse i længere tid er at du kommer til at kede dig på et eller andet tidspunkt, og når den tid kommer er det godt at være forberedt så du bedst kan imødekomme det. 

Her kan du med fordel have hentet en del offline apps, såsom poker, der kan hjælpe dig med at brænde irriterende vente timer. Hvis du er en smart rejsende, og det er du, så pakker du også et sæt kort. Kort er nemlig en fantastisk måde at komme tættere på både lokale og andre rejsende, da kort i stor stil er noget der er kendt over hele verdenen. 

Har du styr på kortet?

Hvis ikke du lige mener at have råd til at købe lokale kort til alle de steder du har tænkt dig at besøge på din tur, så bliver du garanteret glad for at høre at der findes et hav af forskellige apps der tillader dig at hente lokale kort fra nettet og tilgå dem uden wifi på din mobil telefonen – smart, nemt og utroligt tidsbesparende. 

Når vi rejser til fremmed egne kan vi nemlig godt tendensere til at glemme at bogstaver og talsystemer af og til ændrer sig, så det bliver nærmest umuligt at finde rundt uden en telefon eller lokal guide.