Hvorfor opstår karspræninger?

Karsprængninger kan dukke op hos alle. Det er når blodårer i huden begynder at komme op til det overste lag af huden, og derfor bliver synlige. De kommer især tit på benene, hvilket kan være til stor kosmetisk gene. Det er ikke altid noget der skaber fysisk gene, men at være usikker på sine ben kan tit være problem nok til at få gjort noget ved det. Det kan opstå hos alle folk og dukker især op grundet genetik, miljø, det at få sol og meget andet. De kommer tit som man bliver ældre, men kan også dukke op i en rigtig ung alder. På den måde kan det være noget som alle får, og er ikke komet man behøver være bange for. 

Kan karsprængninger fjernes? 

Der er heldigvis en løsning på, hvis du har uønskede karsprængninger. Det er helt okay at have lov til at ønske dem fjernet. Men hvordan gør man så det?

Det første du skal gøre er at finde en skønhedssalon hvor det er muligt at få lavet behandlinger for karsprængninger. Det kan du eksempelvis få hos Sklerosering københavn, hvor der er mulighed for at få den gode sklerosering behandling som modvirker karsprængninger, lige i midten af København. Så kan du rejse kort, for at få en god behandling. Sklerosering har været brugt siden 30\’erne og har hjulpet tusinder af mennesker med at få pæne og ensartede ben igen. 

Du kan få lavet en konsultation. Her kan dig og lægen snakke sammen og finde ud af, hvad det er, der ville give bedst mening for dig at få lavet. Så kan du få et kig på, hvordan dine karsprængninger ser ud, og hvordan det kan komme til at blive. Ved at snakke om det tidligere kan du væres ikker på at få en ordentlig oplevelse, men det resultat som du ønsker at have. Det er også her du kan få svar på alle dine spørgsmål inden du har får selve behandlingen, så du ikke behøver være forvirret under den.

Bagefter kan du få lavet din behandling. Behandlingen er meget mild og kan bruges selv på sensitiv hud. Den virker også både på små og på store karsprængninger, men virker dog bedst på de mellemstore. Den kommer til at dæmpe alle karsprængninger, og i nogle tilfælde endda fjerne dem helt. Så kan du nyde at have glatte og ensartede ben til når det bliver sommer.