Skrabespil og virksomheder

Du kender sikkert allerede til de klassiske skrabelodder. Det er noget man kan købe i mange spilforhandlere, supermarkeder og på tankstationer. Men skrabelodder er ikke kun dem du kender herfra, der er nemlig begyndt at komme mange flere udgaver. Skrabespil er blevet utrolig populære på grund af deres simple form og deres store præmier. Og der findes noget som alle vil synes er spændende.

Mange virksomheder har taget den her popularitet fra skrabespil og er begyndt at lave deres egen udgave. Det tager ofte form i små konkurrencer som virker som markedsføring og PR for firmaer. Derfor får begge parter noget ud af det. Det er også en af grundene til at store firmaer kan lave mange spil som er gratis, fordi de samtidigt får reklame ud af det. Det kan være en god mulighed for dig til at vinde præmier du ellers skulle have betalt penge for fra dine yndlings firmaer og på samme tid have sjov med at deltage i en konkurrence. 

Føtex skrabespil 

Føtex er en af de virksomheder som har gjort brug af skrabeloddernes popularitet og har lavet et Føtex skrabespil som du kan spille med på. Der har gennem tiden været flere forskellige skrabespil som Føtex har lavet som du kan deltage i, og det er næsten altid gratis. Her har du mulighed for at vinde mange forskellige præmier som du ellers kun ville have kunne købt i Føtex. Nogle gange kan du endda også vinde gavekort gennem disse konkurrencer. 

Føtex skrabespil er ekstra fedt fordi Føtex har sdåan et stort udvalg af varer i deres butikker. Her kan du få en masse forskelligt tøj, kjoler, håndtasker, hårelastikker, sko og meget mere i deres tekstil afdelig. Du kan finde alt muligt boligtilbehør fra køkkenting og grej til koste og fejebakker. Du kan også finde en masse pynt til dit værelse, lyskæder og bøger til at stå på hylderne. Og du kan endda være heldig at vinde elektronik som Føtex også sælger, hvis du vinder rigtig meget. Der er derfor en stor vifte af ting som du kan være heldig at vinde, og det kan være sjovt for dig at deltage hvis du gerne vil få fingrene i nye og spændende ting. Det kan jo både fungere som en gave til dig selv eller en du holder af. Du ved aldrig hvad du vinder, og det kan også være noget af det sjove.