Benalmadena er et af Costa del Sols mest populære feriesteder, såvel som tilflytningsted, der byder besøgende fra hele verden velkommen. Benalmádena ligger kun 22 km fra Málagas centrum og en kort 20-minutters kørsel fra Málaga Lufthavn og tilbyder besøgende en bred vifte af attraktioner, strande, hoteller, restauranter og aktiviteter, der gør det til det ideelle ferie- og sågar flyttemål. Derfor har vi samlet en guide over nogle af de mest interessante attraktioner og seværdigheder, som du kan opleve i Benalmadena.

Benalmadena Pueblo

Hvis du vil undslippe det meget turistorienterede feriested og gå et eller andet sted lidt mere afslappende og knapt så befolket, kan Benalmadena Pueblo være ideel for dig. Bare en kort bustur fra stranden, og så finder du dig selv i en malerisk traditionel landsby, der føles verdener væk fra det største turistområde.

Gaderne her er foret med traditionelle hvidvaskede huse og små gavebutikker til nipsgenstande, der giver dig en ægte fornemmelse af det spanske liv. Gaderne kan dog være ret stejle, men brug gerne et stykke tid på at gå rundt, og så vil du blive forelsket i dem.

I centrum af Pueblo ligger Plaza Espana, der beskrives som en traditionel andalusisk firkant. I midten af ​​pladsen er der en springvand med en statue af La Nina. Omkring torvet findes desuden en række restauranter med både indvendige og udvendige siddepladser, hvor du kan sidde i skyggen af ​​appelsintræerne, der vokser ved siden af.

Sommerfuglepark

Bare en smule ud af Benalmadena Pueblo er en anden af ​​de største attraktioner i området, Butterfly Park. Her kan du komme tæt på over 1.500 forskellige, eksotiske sommerfuglearter fra hele verden. Indgangsgebyr til sommerfuglverden er 10 euro per person, og de er åbne hver dag fra kl 10. 

Hvis du ønsker at lære mens du går på opdagelse, kan dette være en fantastisk og pædagogisk aktivitet for yngre børn, der kan vandrer i smukke haver, omgivet af vandfald og fantastiske planter. Parken er dog ikke kun hjemsted for sommerfugle. Du kan se andre dyr som firben, skildpadder og fugle.

Lej jetski

Tilbage i hovedbyen, kan man bevæge sig ned til en af de mange vandaktiviteter, der er tilgængelige. En af de mest populære aktiviteter at gøre, mens du er på ferie, er at leje en jetski.

Der er et par virksomheder, der leverer disse såvel som Hoverboards, Flyboards og andet udstyr. Priserne starter ved omkring 50 euro, og der synes ikke at være behov for noget kursus for at give sig i kast med dette. 

Overvejer du at købe bolig Benalmadena? Så klik lige her