Mens vejret bliver koldere udenfor rykker vi indendøre med hygge, familie og glæde. Og hvilken aktivitet er bedre til at samle familien end et godt spil, som kan få hele familien i konkurrence stemning? Hos Spillexpert er vi særligt glade for kortspil, som er en simpel og enkel måde at samle alle aldre på til et godt slag kortspil. Vi har derfor lavet en hjemmeside, hvor du kan finde inspiration til mange forskellige former for kortspil. Her kan du finde regler, inspiration og idéer til hvad jeres næste kortspil kan indeholde. Så gå direkte ind på vores hjemmeside på Regler til spil og læs mere om kortspils regler. På vores side har vi endda indsat nogle videoer, hvor vi forklarer og demonstrerer hvordan spillene spilles, så i hurtigt og nemt kan komme i gang med et slag kort. Du kan også læse med her hvor vi giver dig tre gode grunde til at finde kortspillet frem. 

1. Kortspil til alle mængder

Hos Spillexpert har vi samlet kortspil og regler for spil til alle mængder mennesker. Vi har inspiration til kabaler, hvis du sidder en enkelt person og har brug for underholdning. Kabaler kan give dig timevis af underholdning, hvor dit formål er at få kabalerne til at gå op. Vi har også spille regler og inspiration til kortspil for to spillere, så selv med en mindre gruppe kan i få timevis af underholdning. Kortspil for to spillere er lige så undeholdende som flere spillere, da spillene er lavet til at skabe konkurrence for få spillere. Vi har også inspiration til kortspil for tre eller flere spillere, hvor mulighederne er mange og hvor konkurrence genet rigtig kan få lov til at udfolde sig. 

2. Kortspil til alle aldre

Vi ved, at kortspil er perfekt for alle aldre. Derfor har vi hos Spillexperten også sørget for spille regler og idéer til alle aldre, så også de yngste kan blive inkluderet i spillet. Vi har derfor en hel sektion med kortspil for børn, som er nemme og børnevenlige at spille, og som stadig er lavet til hele familien, så alle kan være med!

3. Kortspil til alle begivenheder

Kortspil kan bruges til alle anledninger: Om det er for at samle familien, for underholdning for børn eller for et par venner, så er kortspil altid en mulighed. Også når det kommer til fest er kortspil en god stemnings skaber, og derfor har vi også inkluderet en sektion ofr drukspil, som kan spilles med kortspil!