Der er ikke noget mere fantastisk end at have en ven, som står ved din side uanset om du er i gnavent humør, har morgenånde eller er træt af livets op og nedture. En ven, som hver eneste dag starter med at være frisk og glad og som bare vil være sammen med dig og gøre dig glad. Den taler ikke, den stiller ikke en masse spørgsmål og den brokker sig ikke over at du har sure tæer. Den spørger ikke ind til din økonomi og den har ingen forventninger til hvad der skal ske næste sommerferie eller om svigermekanikken skal inviteres med juleaften eller om Moster Inger skal have en julegave. Ja, du har fattet det – det handler om ’man’s best friend’…hunden.

Følgesvend som altid er glad

En hund er i princippet altid glad hvis den bliver behandlet godt og forstået af sin ejer eller familie. Halen logrer den går ivrigt frem og tilbage og den kigger på dig med store hundeøjne og vil bare vide, hvad næste skridt er, for uanset hvad, så vil den være ved din side og følges med dig i tykt og tyndt. Det kræver selvfølgelig noget udstyr at have en hund, en kurv, en drikkeskål, noget mad, noget legetøj. Der er i dag ekstremt mange ting, man kan købe til sin hund for at forkæle den, hvis du savner lidt inspiration, så Se mere hunde-indhold hos BullerBox. Det er ikke unormalt at hunde både får fødselsdagsgaver og julegaver og faktisk bliver kaldt ’søster’ eller ’bror’ af familiemedlemmerne. Mest af alt fordi det er hyggeligt. Hunden har ikke noget forhold til det, hvis du er glad og har det godt, så er den glad og har det godt.

Corana har skruet op for hundeejere

Under Corona pandemien er det blevet ekstra populært med kæledyr og hunde har toppet listen over de kæledyr, som er blevet købt fra marts til november 2020. Det er også et fantastisk tidspunkt at få en hund på, når du alligevel er hjemme og har tid til at være sammen med den.  For hundeejere er det oftest den manglende tid, der giver dårlig samvittighed, men med nedlukning af landet, så er det et godt tidspunkt at overveje at få en hund på. Gå ud og kig med familien, tænk over hvilken slags hund I vil have og inviter det nye familiemedlem ind i huset. I vil ikke fortryde det, det er så specielt.