Selvforkælelse på allerhøjeste plan!

Hvis man rigtig skal forkæle sig selv – og specielt her i de kolde vinter måneder – er massage den helt perfekte løsning, hvis du spørger mig.
Massage er den bedste og nemmeste vej til velvære for både krop og sjæl og efter en omgang god massage, kan man (næsten) føle sig som født på ny. Udover at kroppen og dens spændinger forløses, stiger graden af glæde og lykke også markant. 

Man kan med fordel også forære en tur hos Massage Randers til én, man har kær. Den utilmative kærlighedserklæring og forkælelse. Gaver, af ikke materiel karakter, er ofte til stor glæde og ikke mindst gavn hos modtageren. At forære sin mor, sin kæreste, ven eller veninde en massage-oplevelse, kan dermed ikke undervurderes. Jeg tør godt garantere, at sådan en gave vil falde i god smag og modtageren vil være dig dybt taknemmelig i lang, lang tid. 

Så forkæl dig selv eller en du holder af. Det vil komme dig til gavn og være en beslutning, du i hvert fald ikke fortryder! 

Jeg mindes aldrig at have hørt nogen sige, at de fortrød en omgang kærkommen massage – tværtimod! 

I en tralv og stresset hverdag, må du ikke glemme dig selv

Sommetider er det vigtigt at stoppe op og lytte til kroppen og sindets signaler. Ofte prøver den at fortælle os noget. Vi stresser og har tralvt i en propfyldt uge med gøremål, og ofte tager den ene dag den anden. Derfor er det vigtigt at sætte tempoet ned – bare en gang i mellem! Den bedste måde, hvis du spørger mig, at afstresse og koble af på, er med en god omgang massage. Det nedsætter stress niveauet betydeligt og giver en behagelig fornemmelse i kroppen. Det handler om at passe godt på sig selv og sørge for at tage tempoet ud af en hektisk hverdag. 

Ligså vel som motion og en aktiv livstil med sund kost i manges øjne er vigtige prioriteter, er massage og kropslig velvære og nydelse også et punkt, der ikke må eller skal undervurderes. At passe på sig selv handler også om at give plads til ro, afslapning og fordybelse. Vores kroppe skal kunne holde i mange år – og livet er altså bare for godt til nakkespændinger og hold i ryggen. Det forringer livskvaliteten og forhindre dig i at gøre dét, du allerbedst kan lide.

Bestil en tid til massage hos Massage Randers – det er en oplevelse du i hvert fald ikke fortryder!