Når virksomhedens gulv trænger til rengøring kan moppe og gulvspand godt virke ret basic og uoverskueligt på et større gulv. Det tager lang tid, kræver meget håndkraft og har et stort vandforbrug. Men dine muligheder for at effektivere gulvrens for din virksomhed er mange, hvor moppe og gulvspand er fortid, og smarte løsninger er fremtiden.

Hos Cleanshoppen kan du finde et stort sortiment inden for i-mop produkter, som er smarte måder at få foretaget gulvrens i din virksomhed. Her kan du både købe forskellige maskiner og tilbehør, som optimerer din rengøring. Gå ind på hjemmesiden imop gulvvaskemaskine og se det store sortiment, eller læs med her og bliv introduceret til dine muligheder. 

I-mop er en smart og enkel maskine til gulvrens

En i-mop tager næsten form som et køretøj, som du står med i hænderne, og maskinen i sig selv er fremadkørende, mens to hoveder kører rundt, som sørger for at skure og skrubbe dit gulv rent. Maskinen fås i to forskellige styrker, afhængigt af dit behov inden for dit erhverv. 

Med denne smarte i-mop slipper du for at bøvle med ledninger, da i-moppen har en tilhørende ladestation, som den kan oplade i når du i løbet af dagen ikke skal gøre rent, så den er klar til at gøre sit arbejde når du er klar til rengøring. 

Meget forskelligt tilbehør til din i-mop

Til din i-mop kan du tilkøbe forskellige batterier med forskellige levetid, alt efter dit behov for rengøring og udholdelse. Derudover kan du købe forskellige børste hoveder, sugefødder, tanke, moppe hoveder og opladestationer, så du kan optimere din i-mop efter dit behov. 

God service og topkvalitet

Hos Cleanshoppen står der altid medarbejdere klar til at hjælpe og vejlede dig i dine køb, så du får fingrene i det rette produkt til dine behov. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte Cleanshoppen med dine spørgsmål. 

Du er også garanteret topkvalitet, da Cleanshoppen har været i branchen i mange år. Med denne erfaring kan Cleanshoppen ikke blot give dig den bedste vejledning, du får også garanteret kvalitet som man kun finder steder med den bedste ekspertise. Alle produkterne har god garanti og god styrke, så de holder i mange år. De skal derfor anses om en investering til dig selv og din virksomhed. 

Så gå ind på imop gulvvaskemaskine allerede i dag og se det store udvalg af i-mops og tilbehør. Herinde finder du også kontaktoplysninger ved spørgsmål til produkterne.