Hvis du har en interesse for golf og måske endda selv dyrker det, ved du alt om, hvilke redskaber det kan kræve. Der kan være meget tilbehør at holde styr på, men hvad du måske ikke før har tænkt over er, hvordan du kan lave de helt perfekte huller til golfboldene på banen.

En hole cutter fra FSHMachines.com er det perfekte værktøj til netop dette. Den fungerer ved hjælp af et elektrisk hulbor, og det sikrer, at du får meget perfekte huller, der bliver skåret ensartede over det hele. Desuden er værktøjet med til at skåne plæne, green og greenkeeper mest muligt, så skaderne bliver absolut minimale.

En af de bedste måder at lave huller på

Når du anvender en eCutter, er der på maskinen en stor og bred fodplade, der er med til at sikre optimal beskyttelse af greenen. Når du anvender maskinen til at lave huller, sikrer du derfor, at greenen forbliver pæn og flad, uden at der opstår jordvolde eller samlinger af jord eller buler omkring det nyskabte hul.

Når du skal lave et hul et hvilket som helst sted, placerer du blot maskinen på det sted, hvor hullet skal være. Herefter starter du maskinen, samtidig med at du trykker maskinen ganske let ned mod greenen. Herefter foregår resten helt automatisk.

Til sidst fylder du den nyskårne græstørv i det gamle hul, hvilket er med til at skabe de optimale huller, velegnet til den perfekte omgang golf på greenen.

Smart størrelse og praktisk tilbehør

Maskinen er lille og derfor enormt praktisk at have med sig. Du kan hænge den på golfvognen eller blot have den med dig under armen. Maskinen vejer 9 kg og har et størrelse på 92 x 48 cm. Det er altså et velegnet redskab at have med sig, der undervejs kan udrette praktiske formål.

Til selve maskinen kan du også få tilbehør. Du kan få et ophæng, så du netop let og hurtigt kan hænge den på en golfvogn eller andet transportabelt køretøj. Eftersom den fylder så let, optager den ikke ret meget plads, og derfor er det muligt at have den hængende de fleste steder.

Du kan også tilkøbe et elektrisk hulbor, hvis du fx oplever, at det nuværende er blevet sløvt eller ikke længere skærer lige så godt. Et nyt hulbor kan skabe underværker, og det kan hurtigt blive meget nemt at beskære huller i greenen. Det er den perfekte løsning, fremfor at skulle investere i en helt ny maskine.