COVID-19 restriktioner lempes og flere lande åbner op for turisme igen, og dette betyder at du nu igen kan begynde at planlægge din næste ferie med familien. Der er altid et stort udbud på forskellige slags ferier, og det kan være overvældende at finde rundt i ferie mulighederne. Derfor står JeresFerie klar til at hjælpe dig igennem planlægningen og hjælpe dig under selve rejsen. 

JeresFerie udbyder en lang række forskellige ferie pakker, som du kan skræddersy efter dine behov og ønsker. Fælles for dem alle er at de er billige, så i kan få oplevet så meget som muligt, uden at bryde jeres budget. 

Du kan gå ind og blive inspireret på deres hjemmeside jeresferie.dk, hvor du også kan kontakte en rejsekonsulent for en uforpligtende samtale om dine muligheder. Du kan også læse med her, hvor du får en introduktion til alle de muligheder, som JeresFerie har at byde på. 

Forskellige pakker til forskellige lyster

JeresFerie byder på diverse ferie pakker, som alle har forskellige formater. Her kan du bestille alt lige fra togferie igennem Schweiz, tage på railroad tur igennem Europa, tage på storbyferie til Prag eller booke en vandreferie eller adventure ferie i Tjekkiet. 

Når du booker hos JeresFerie kan du selv byde ind på de oplevelser, som i gerne vil opleve på turen, så alt er planlagt og bestilt når i rejser afsted. Dette giver dig ro på rejsen, da i blot skal møde op og opleve. 

JeresFerie sørger for god service og gode oplevelser

JeresFerie har sørget for at det er nemt og simpelt at booke rejser, uden skjulte gebyrer. Dette betyder, at den pris som fremgår på hjemmesiden er den pris, som du skal betale – og ikke mere. Derudover kan du vente med at betale for rejsen til 10 dage før du skal afsted. 

JeresFerie tilbyder fri afbestilling op til 10 dage før din afrejse, og du får fuld refusion hvis rejsen ikke kan gennemføres. Derudover er JeresFerie en del af Rejsegarantifonden, så du altid er dækket af pakkerejseloven, når du bestiller hos JeresFerie. 

Med lokalt samarbejde og mange lokale samarbejdspartnere kan JeresFerie tilbyde billige ture og lokale diamanter, som du ikke finder andre steder. Dette er også en måde, hvorpå JeresFerie kan være behjælpelige under jeres ferie såvel som selve planlægningen, da JeresFerie kender områderne og de lokale, som i rejser til. 

Inde på hjemmesiden jeresferie.dk kan du ringe eller live chatte med JeresFerie og høre mere om dine muligheder. 

Du kan læse videre i artiklen Rejs alternativt og tag toget til Schweiz.